MEGA U NOVOM SJAJU: Novi tim, dresovi, himna, ali stari cilj
Foto: Mega/Ivica Veselinov

SPREMNI ZA POČETAK SEZONE

MEGA U NOVOM SJAJU: Novi tim, dresovi, himna, ali stari cilj

Košarka -

Košarkaški klub Mega je na timskom fotografisanju koje je proteklo u sjajnoj atmosferi predstavio ekipu za sezonu 2017/18, i tim putem promovisao i nove dresove. Mega će novu sezonu ući sa izuzetno mladim i talentovanim timom sa prosekom od 21.3 godine, pa će trener Dejan Milojević imati težak, ali i lep zadatak da neke buduće asove izvede na pravi košarkaški put, kao što je to bilo i prethodnih godina.

Ekipu će na terenu predvoditi kapiten Nikola Rebić, a pored njega u sastavu za predstojeću sezonu su i Mateja Jovanović, Kostja Mušidi, Nikola Rebić, Stefan Sinovec, Andrija Marjanović, Vlatko Čančar, Ognjen Čarapić, Goga Bitadze, Mihailo Jovičić, Aleksandar Lazić, Miloš Koprivica, Predrag Samardžiski, Nikola Mišković, Dilan Enis, Stefan Fundić i Nemanja Kapetanović.

U stručnom štabu Mege će pored trenera Dejana Milojevića i direktora Gorana Ćakića, još biti i pomoćni treneri Vule Avdalović, Veselin Petrović i Bojan Ljubojević, kondicioni trener Marko Sekulić, fizioterapeut Miloš Savić i doktor Boris Ukropina.

Pored mladog i talentovanog sastava, zaštitni znak kluba su već godinama atraktivni dresovi. Tako će biti i u narednoj sezoni u kojoj će Mega imati pink-plavu kombinaciju dresova sa rukavima, a na zagrevanju će igrači Mege biti u specijalnim nadmajicama sa kapuljačom.

Mega je za novu sezonu pripremila i novu himnu kluba, koju će navijači moći da čuju na utakmicama kluba u Sremskoj Mitrovici.

Prvi meč u novoj sezoni Mega igra u nedelju 1. oktobra od 19 časova kada će u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici dočekati Cibonu.

kurir.rs / kurir sport

foto: Mega/Ivica Veselinov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo treba da zabrine Zvezdaše i da ohrabri Partizanovce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track