(VIDEO) PRESREĆAN ZBOG DEBIJA: Bogdanović otkrio šta mu je Karter rekao prilikom ulaska u igru, ali i ko mu najviše pomaže
Foto: Printskrin/Tviter

prilagođava se igri u nba ligi

(VIDEO) PRESREĆAN ZBOG DEBIJA: Bogdanović otkrio šta mu je Karter rekao prilikom ulaska u igru, ali i ko mu najviše pomaže

Košarka -

Bogdan Bogdanović debitovao je za Kingse, ušao je u igru umesto legendarnog Vinsa Kartera, a on je imao i poruku za našek beka.

Bogdanović je debitovao sa 2 poena i zakucavanjem u stilu Kartera, a Vins je imao i poruku za Bogdana.

"Idi, uhvati Đinobilija, tvoj je." Sjajno. Samo kad se setim koliko sam njegovih klipova gledao. Posebno Manua Đinobilija, on je u Evropi neverovatno popularan. Naravno, Vins je planetarna zvezda. Neverovatni su", rekao je Bogdanović i nastavio:

"Naravno da ovo nije period sezone u kojem ekipe igraju na najvišem nivou, pripreme su i svi ih koriste da osete teren, navijače. Ja posebno, jer mi je ovde sve novo. Drugačiji ritam, drugačiji ambijent. Imao sam 15 minuta na terenu, moram da se prilagodim, da skapiram neke stvari. Na primer, kako je najbolje da se zagrejem, da li da se na početku trudim da ne komplikujem previše dok se ne prilagodim. Ne znam. Sve mi je ovo još novo."

Izdvojio je Bogdan jednog saigrača koji mu najviše pomaže.

"Džordž Hil mi najviše pomaže da se brže prilagodim na brzinu i pokazao mi kako je igrati u NBA. Posebno u stvarima koje nisu uobičajene u Evropi i u komunikaciji na parketu. Rekao mi je da budem agresivniji", jasan je bio srpski as.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: printskrin tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko to sme da meša sport i politiku?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track