(VIDEO) ČUDESNO VEČE NEMANJE BJELICE: Srbin eksplodirao! Ipak, rafalna paljba nije bila dovoljna za trijumf
Foto: AP

INDIJANA BOLJA OD MINESOTE

(VIDEO) ČUDESNO VEČE NEMANJE BJELICE: Srbin eksplodirao! Ipak, rafalna paljba nije bila dovoljna za trijumf

Košarka -

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je još jednu odličnu partiju u NBA, ali to nije bilo dovoljno za trijumf njegove Minesote protiv Indijane.

Indijana je slavila nad Minesotom sa 130:107, a ni sjajna igra Bjelice nije bila dovoljna da oblaži dvocifrenu razliku.

Zbog prehlade u timi Minesote nije bio Džimi Batler, pa je košgeterska uloga poverena Nemanji Bjelici. Srbin je dobio zaslužen prostor, slobodu i minutažu da još jednom pokaže da je i te kako vredan pažnje, i odgovorio je na povernje trenera Tibodoa u stilu: ubacio je 18 poena (4/8 za tri, 2/2 za dva, 2/2 za jedan) za 26 minuta, ali uzalud je bio njegov trud.

Iako je u drugoj četvrtini ubacila 41 poen i vratila egal posle početnog vođstva Pejsersa, Minesota je treći period izgubila rezultatom 37:23 i povratka nije bilo.

Indijanu je predvodio Viktor Oladipo sa 28 poena za isto toliko minuta na parketu, Daren Kolison je ostvario sjajan dabl-dabl (15 poena, 5 skokova i 16 asistencija), dok je odličan bio i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović sa 19 poena i 5 uhvaćenih lopti, uz šut iz igre 9-12.

Minesota posle četiri meča ima po dve pobede i poraza, pa se nalazi na šestom mestu Zapadne konferencije, a Indijana je sa istim učinkom osma na Istoku.

kurir.rs / kurir sport

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko to bije Zvezdine igrače?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track