AKO HOĆEŠ DA POBEDIŠ, UBACI BOBIJA: Novinar prešao 2.000 kilometara da gleda Marjanovića i shvatio zašto su navijači Detroita isfrustirani
Foto: Reuters

nije mogao da vidi na delu centra srbije

AKO HOĆEŠ DA POBEDIŠ, UBACI BOBIJA: Novinar prešao 2.000 kilometara da gleda Marjanovića i shvatio zašto su navijači Detroita isfrustirani

Košarka -

Pojedini američki mediji došli su na utakmicu LA Lejkersas i detroit Pistonsa da isprate partije Kinza Bola i Bobija Marjanovića ali ostali razočarani jer srpski centar je presedeo celu utakmicu na klupi.

"Javljam vam se uživo iz Stejpls centra, sa Šoza 'Lonzo i Boban', drugačije poznatog kao Lejkersi protiv Pistonsa", napisao je novinar Mark Folovil, koji je iz Dalasa prešao 2.000 kilometara, ali nije mogao da na delu vidi Marjanovića koji je presedeo celu utakmicu na klupi.

Nije ni mnogim navijačima Pistonsa bilo jasno šta se sa Marjanovićem dešava ove sezone, pa su najpre slali poruke na društvenim mrežama u stilu "Ako želite pobedu, morate da uvedete Bobana u igru".

Potom su počeli da se pitaju - da nije slučajno Marjanović nečim uvredio trenera.

Nastavili su sa komentarima da bi noć sigurno bila bolja da je Bobi igrao.

A onda su počela i otvorena pitanja, od onih zašto bi Pistonsi uopšte dovodili (iz San Antonija) igrača kome uopšte ne daju šansu.

Do onih zašto bi klub plaćao sedam miliona godišnje košarkašu koji nikada ne ulazi sa klupe.

U svakom slučaju, uz 13 poena Bola i 17 Rendla, Lejkersi su savladali Pistonse, za koje je koje je Marjanović odigrao samo jedan meč ove sezone.

Podsetimo, njemu je trener Sten van Gandi ukazao nepuna četiri minuta šanse protiv Njujorka 21. oktobra, kada je Marjanović postigao svoja jedina dva ovosezonska poena u NBA ligi.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zašto je meč u Londonu utakmica decenije za Zvezdu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track