(VIDEO) SKANDAL MAJSTOR: NBA zvezda i bivši muž Kloi Kardašijan se ceo dan opijao i ponovo završio na podu
Foto: AP

nikako da se smiri

(VIDEO) SKANDAL MAJSTOR: NBA zvezda i bivši muž Kloi Kardašijan se ceo dan opijao i ponovo završio na podu

Košarka -

Nekadašnja NBA zvezda i bivši suprug Kloi Kardašijan 38-godišnji Lamar Odom ponovno je u problemima, iako su svi mislili kako je na dobrom putu da se u potpunosti oporavi.

Podsetimo, košarkaš je 2015. godine pronađen u nesvesti u jednom bordelu u Nevadi, gde se čak četiri dana drogirao i opijao sa prostitutkama, a tada je jedva preživio. Iako je Kloi već tada pokrenula razvod braka, bila je uz njega, kao i cela porodica Kardashian-Jenner, no od pomirenja nije bilo ništa.

Nakon nekoliko teških meseci, košarkaš se oporavio, no Kloi je sreću pronašla s drugim košarkašem, Tristanom Tompsonom sa kojim navodno očekuje svoje prvo dete. I dok ona tvrdi kako nikada nije bila srećnija, a tako i izgleda, njen bivši suprug ponovno je u problemima, zbog čega je jako zabrinuo porodicu, bliske prijatelje i kolege.

"Potpuno je van kontrole. Ponovno je počeo sa žurkama i prijatelji su jako zabrinuti. Bio je odlično prošlog proleća, ali sve se pogoršalo tokom leta", otkrio je izvor blizak košarkašu.

Pojavio se snimak na kojm košarkaš luduje u klubu, a oko 2 ujutro pada na pod. U pomoć su mu stigli telohranitelji koji su mu pomogli da ustane, a svedoci tvrde kako se pre pada opijao nekoliko sati bez prestanka. Njegova portparolka za sve je okrivila intenzivne treninge, u šta niko previše ne veruje.

"Lamar je dobro. Dehidrirao je te večeri, a u klubu je bilo vruće. Ranije tog dana odradio je žestoki trening, pa je jednostavno izgubio kontrolu nad telom", rekla je ona.

Možda bi joj neko i poveravao da Lamar prethodno nije uhvaćen i u jednom striptiz klubu gde je uz obilje alkohola, čitavu noć bacao novčanice na plesačice.

Kurir sport, Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kad Jokić prevaspitava?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track