ŠAMPIONI U ARENI: Mladi košarkaši iz Užica gosti Zvezde na meču sa CSKA
Foto: KK Crvena zvezda mts

DAN ZA PAMĆENJE

ŠAMPIONI U ARENI: Mladi košarkaši iz Užica gosti Zvezde na meču sa CSKA

Košarka -

KK Crvena zvezda ugostio je istinske šampione na utakmici sa CSKA u Beogradskoj areni.

Među publikom u Beogradskoj areni bili su najmlađi članovi KK Šampion iz Užica koji je na taj način proslavio 15. rođendan.

KK Crvena zvezda ugostio je istinske šampione na utakmici sa CSKA u Beogradskoj areni. Naime, kao poklon za 15. rođendan KK Šampion iz Užica, Crvena zvezda je priredila lepo iznenađenje i svojevrsan poklon Užičanima.

Pored toga što su najmlađi polaznici škole košarke Šampion imali priliku da gledaju evroligašku utakmicu, oni su i na poluvremenu meča između Zvezde i CSKA imali priliku da odmere snage sa polaznicima škole košarke Crvene zvezde. Takođe, dobili su na poklon i tortu.

foto: KK Crvena zvezda mts

Euforija koja je vladala među mladim košarkašima iz Užica je bila neverovatna. Iskustvo igranja utakmice u najvećoj dvorani na Balkanu sigurno neprocenjivo.

Na kraju utakmice dobili su i nagradu za zalaganje na terenu.

KK Šampion vezan je od svog osnivanja za Crvenu zvezdu, a košarkaši Nemanja Arnautović, Marko Tejić i kao najzvučnije ime Nemanja Nedović su najbolji dokaz uspešne saradnje.

Obilazak stadiona ’’Rajko Mitić’’, njegovog muzeja, poseta hrama Svetog Save i kao sam vrhunac utakmica protiv CSKA upotpunili su dan za pamćenje za sve mlade Užičane.

foto: KK Crvena zvezda mts

Na putu stasavanja u velike šampione, ovaj dan će im ostati duboko urezan u sećanja.

(KK Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zvezdino i Partizanovo ponožavanje navijača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track