(VIDEO) NAVIJAČI KINGSA BESNI: Bogdanović pogodi koš uz zvuk sirene, a u završnici meča nije ni na terenu
Foto: Tanjug/AP

uzbudljiv meč

(VIDEO) NAVIJAČI KINGSA BESNI: Bogdanović pogodi koš uz zvuk sirene, a u završnici meča nije ni na terenu

Košarka -

Sakramento Kingsi doživeli su tesan poraz od LA Klipersa (97:95), Bogdanović je imao solidan učinak, a navijači su ostali u čudu potezom koji je napravio trener kraljeva.

Kingsi su doživeli novi poraz, ovoga puta od Klipersa sa 97:95. Za gostujuću ekipu nije nastupio Miloš Teodosić koji se još oporavlja od povrede.

Bogdanović je imao solidan učinak, ali izgleda da stručni štab Kingsa i dalje pomalo sumnja u njegovo kvalitete. On je za 22 minuta na parketu ubacio 10 poena, šutirajući 3/6 za dva, 1/2 za tri, uz dve osvojene lopte, te po blokadu, skok i asistenciju, kao i pet izgubljenih lopti.

Ipak, trener Kingsa je bio u centru pažnje na ovoj utakmici svojim odlukama u finišu meča. Bogdanović je pogodio koš uz zvuk sirene, a kada je došla na red napeta završnica srpski košarkaš je presedeo na klupi celu četvrtu četvrtinu.

Nakon što je Blejk Grifin 4 sekunde pre kraja pogodio koš domaćih i doneo Klipersima prednost od 95:97, u poslednji napad je, posle tajmauta, Sakramento krenuo bez Bogdana. Badi Hild, najbolji košgeter ekipe na ovom meču sa 27 poena, nije iskoristio poslednji napad jer je bio izuzetno dobro čuvan, pa je pobeda pripala gostima iz "grada anđela".

A navijačima je ostao gorak ukus u ustima posle ovog poraza jer su milslili da treba Bogdanoviću pružiti šansu u poslednjim trenucima susreta kada se pobednik odlučivao.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: Tanjug / AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pa dokle bre? Sudija Anđelovski ponovo na terenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track