NIKOLA KALINIĆ PROZVAO ČORBU I LUKASA Bora Đorđević: Neka košarkaš priča i misli šta želi! Ima puno pravo na to
Foto: Zorana Jevtić

Besan zbog novogodišnjih koncerata

NIKOLA KALINIĆ PROZVAO ČORBU I LUKASA Bora Đorđević: Neka košarkaš priča i misli šta želi! Ima puno pravo na to

Košarka -

Nikola Kalinić smatra da je nepravda što se iz budžeta za muzičare koji će pevati u Beogradu izdvaja oko 100 miliona, dok reprezentativci ne dobijaju honorar kad igraju za Srbiju

Srpski košarkaš Nikola Kalinić ogorčen je na državu zbog toga što izdvaja veliku svotu novca za pevače da pevaju na trgovima tokom novogodišnjih praznika, dok za sportiste, kako on kaže, nikad nema para u kasi, iako s reprezentacijom postižu uspeh.

Reprezentativac, koji trenutno nastupa za turski Fenerbahče, svoj bes zbog činjenice da će pojedini muzičari dobiti ozbiljan honorar iz budžeta da bi zabavljali narod iskalio je na društvenim mrežama.

Ogorčen

Kalinić je direktno prozvao Boru Đorđevića i Acu Lukasa, koji za doček Nove godine imaju dogovoren nastup na platou ispred Narodne skupštine u Beogradu za 100 miliona dinara.

- Sportisti ne dobijaju honorar za igranje za državu, a pevači da za pevanje? - napisao je košarkaš na Tviteru i podelio vest u kojoj se najavljuje nastup rokera i člana žirija „Zvezda Granda“.

Bora Čorba i Aca Lukas, foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović

Pozvali smo za komentar Boru Čorbu, koji tvrdi da pevači samo za doček Nove godine imaju priliku da zarade više novca nego inače.

Unosna tezga

- Šta da vam kažem? Ja tom dečku želim zdravlje, mnogo para, sjajnu karijeru i da se odlično prodaje u inostranstvu. Nama pevačima je Nova godina jedna od retkih prilika da zaradimo više nego što obično uzimamo i možemo. Znači, to je jednom godišnje. Stvarno nemam ništa protiv tog sportiste, neka priča i misli šta želi. Ima puno pravo na to. Obično kad se neko buni, kao „jao, pevači koliko uzimaju za jedno veče“, uvek kažem: „Dobro, ajde da se menjamo. Ajde ti skupi toliko ljudi, pevaj i nema problema“. Ne zarađujemo mi nešto mnogo para, osim za doček Nove godine. Tu nema ljutnje - poručio je frontmen Riblje čorbe.

Pozvali smo Lukasa i Kalinića, ali nisu odgovarali na naše pozive do zaključenja ovog broja.

Đule Van Gog i Željko Samardžić, foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

Ludilo u najavi

SKUP VELIKIH IMENA

Tokom novogodišnjih praznika Beograd će grmeti od dobre muzike jer će građane zabavljati velika estradna imena. Najviše novca iz gradskog budžeta biće izdvojeno za nastup Ace Lukasa, koji dobija 50.000 evra. Oko 35.000 evra uzeće Riblja čorba. Nastup Željka Samardžića i pratećeg benda procenjen je na oko 25.000. Grupa Van Gog dobija oko 17.500 evra, Zana oko 7.500, a Ortodoks Kelts i Ničim izazvan ukupno oko 8.300 evra.

Kurir / M. Dejanović

Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT UŽIVO! Zbog čega su Zvezda i Partizan prestali sa saopštenjima?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track