ZVEZDA DEKLASIRALA CEDEVITU Zdovc: U jednom trenutku bilo nas je sramota da gledamo
Foto: ABA liga

TRENER ZAGREPČANA ISKREN

ZVEZDA DEKLASIRALA CEDEVITU Zdovc: U jednom trenutku bilo nas je sramota da gledamo

Košarka -

Trener košarkaša Cedevite Jurij Zdovc rekao je da je bilo sramota gledati njegovu ekipu u pojedinim trenucima večerašnje utakmice, ali da su na kraju ipak uspeli da se izvuku i ne osramote.

"Bila nas je sramota gledati u pojedinim trenucima, ali nekako smo se na kraju izvukli iz sramote. Čestitam Zvezdi na pobedi. Mislim da se utakmica već završila u prvom poluvremenu", rekao je Zdovc.

Cedevita je izgubila u Beogradu od Crvene zvezde sa 66:82, a u pojedinim trenucima Zagrepčani su zaostajali i više od 30 poena.

"Počeli smo dobro utakmicu i tokom prvih pet minuta, dok je još bilo koncentracije držali smo se pravila što smo pripremali na treningu, ali kako je utakmica odmicala mi smo padali, Zvezda je bila bolja u svim segmentima. Imala je raspoloženog Feldina, brže su rotirali, imali su dobar rad ruku, jednostavno su bili bolji u svim elementima igre", rekao je Zdovc.

On je kazao da nema šta da zameri svojim igračima.

"Rekao sam im u svalčionici da su oni heroji, jer u ovom ritmu utakmica, ovaj meč je došao u lošem trenutku po nas. Ovo je bila peta utakmica u osam dana, a Zvezda je bila motivisana, fizička jaka i raspoložena. Plašio sam sam se ovakvog ishoda. Probali smo i rotirali... Idemo dalje. Nismo odigrali kako možemo, ali prvenstvo je dugo i završiće se jednom Evroliga i Evrokup... Imamo još dosta dosta vremena, a mi generalno igramo dobro, ali smo jednostavno pali. Nema te ekipe da igra jedno prvenstvo i da je samo na to koncentrisana. Zvezda je koncentrisana na ABA, a u Evroligi šta uradi, a mi se koncentrišemo na sva tri i tu je razlika", rekao je trener Cedevite.

kurir.rs / Beta

foto: ABA liga

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Delije odgovorile na navijanje hrvatskih navijača u Splitu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track