KAKAV NEZAHVALNIK! Vlasnik Panatinaikosa prostački vređao Željka Obradovića!
Foto: Profimedia

Bruka

KAKAV NEZAHVALNIK! Vlasnik Panatinaikosa prostački vređao Željka Obradovića!

Košarka -

Dimitris Janakopulos, sin vlasnika Panatinaikosa Pavlosa Janakopulosa, uporedio je trenera Željka Obradovića sa patlidžanom.

Nepristojnim i neumerenim komentarima na društvenim mrežama, nezahvalni i bahati predsednik Panatenaikosa je "udario" na čoveka koji je njegovom klubu doneo pet titula prvaka Evrope.

Dimitris se rugao Obradoviću poredeći ga sa patlidžanom, zbog boje lica koju najtrofejniji trener Evrope dobije kada se iznervira.

"Pre dve nedelja kada je Fener (koji poštujem kao klub) izgubio meč, postavio sam patlidžan na lice vašeg trenera koga mrzim iz poznatih razloga. Patlidžan je ljubičaste boje i u Grčkoj se to kaže melicani što u bukvalnom prevodu znači ljubičasto. To ni na koji način nije uvreda za vaš tim... To je šala koja postoji u Grčkoj za boju lica koju vaš trener ima kada je ljut ili uznemiren. Video sam da ste pre nekoliko dana posle pobede protiv Panatinaikosa postavljali patlidžane. Ovo sam prihvatio kao deo sportskg humora", napisao je Janakopulos na Instagramu.

Predsednik grčkog kluba je pre nekoliko dana poručio navijačima Fenerbahčea da "nikada neće biti kao Panatinaikos, kralj evropske košarke".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : BOAĆI I ČELSI - OVAKO STOJE STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track