PODELJENJE STRASTI

(KURIR TV) SUKOB NAVIJAČA ZVEZDE U PIONIRU: Delije vređale Omića, simpatizeri ih izviždali

Košarka -

Slovenački košarkaš Alen Omić pre neki dan je pojačao redove KK Crvena zvezda, a Delije su za novajliju pripremile 'specijalan' doček na meču sa Olimpijakosom.

Alen Omić tek nedavno je stigao u Crvenu zvezdu, ali ga je jedna grupa navijača dočekala povicima "Omiću, odlazi!".

Druga, veća grupa, pristalica Zvezde je ove povike dočekala zvižducima. Takođe na jednom delu tribine gde su najvatrenije pristalice istaknut je transparent uvredljive sadržine.

Deo navijača Zvezde je od prvog trenutka kada je objavljeno da je Omić novi centar istakao negativan stav prema slovenačkom reprezentativcu.

Po ulasku u igru, na meču protiv Olimpijakosa, Delije su Omića dočekale zvižducima, dok je druga grupa sipmatizera crveno-belih odlučila da mu aplaudira.

Alen Omić (23)
Alen Omić (23)foto: Reuters

Zvezda je dovela Omića kao podršku za iskusnog Peru Antića koji često propušta mečeve zbog gustog rasporeda crveno-belih u Evroligi i ABA ligi.

Omić ima 25 godine, rođen je u Tuzli, a karijeru je počeo u Zlatorogu. Potom je igrao za Union Olimpiju, Gran Kanariju, Anadolu Efes, Unikahu i Hapoel, iz kojeg stiže na Mali Kalemegdan.

Prosečno je beležio 8 poena uz 4,4 skokova u Evrokupu za klub iz Jerusalim, a 7,7 poena uz 3,9 skokova po meču u izraelskom šampionatu.

kurir.rs / kurir sport

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track