OGLASIO SE ALEN OMIĆ: Evo šta je omraženi Zvezdin novajlija poručio Delijama!
Foto: Kurir

PROGOVORIO O NAVIJAČIMA

OGLASIO SE ALEN OMIĆ: Evo šta je omraženi Zvezdin novajlija poručio Delijama!

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde Alen Omić rekao je da nije video transparent posvećen njemu na utakmici protiv Olimpijakosa i dodao da je u beogradski tim došao da igra i da se bori za crveno-beli dres.

"Ja sam došao zbog navijača, znam da Zvezda ima najbolje navijače u istoriji, došao sam da igram za ovaj dres... Nisam video (transparent), ja sam došao da igram košarku. Bio sam u sistemu da bismo pobedili i igrali dobro, tako da nisam slušao šta se deru. Tu sam da igram košarku, da se borim. Moj život je košarka i to je to", rekao je Omić.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu ekipu Olimpijakosa sa 89:78 u utakmici 20. kola Evrolige.

Organizovani navijači Zvezde neprijateljski su dočekali Omića. Deo navijača je pre početka utakmice protiv Olimpijakosa u Evroligi vikao "Omiću odlazi" i istakao uvredljiv transparent: "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija".

Ostatak dvorane "Aleksandar Nikolić" ovakav doček Omića nije prihvatio, uzvratili su zvižducima i uzvikivanjem imena novog igrača Zvezde.

Posle utakmice, organizovani navijači su najavili bojkot utakmica dok je Omić u timu transparentom: "Hvala upravi za radost i titule, dok igra ko ne treba na nas ne računajte".

Slovenački reprezentativac je meč završio sa šest poena.

"Iskreno, zadovoljan sam igrom, može to i bolje, ali tu su treninzi, da treniram još bolje i jače, da uvežbam neke stvari... Super sam se osećao, bitno je da smo pobedili, ovo je veoma bitna pobeda za sve nas", rekao je Omić.

kurir.rs / Beta

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OMIĆ ZAPLAKAO! Delije vređale Zvezdinog novajliju, on im uzvratio aplauzom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track