(FOTO) SUZE DA KRENU: Vujošević se pojavio na komemoraciji legendi Partizana, njegov izgled zabrinuo je sve
Foto: KK Partizan

pod terapijom

(FOTO) SUZE DA KRENU: Vujošević se pojavio na komemoraciji legendi Partizana, njegov izgled zabrinuo je sve

Košarka -

Bivši trener Partizana Duško Vujoševića, pojavio se danas na stadionu u Humskoj na komemoraciji povodom smrti višedecenijskog funkcionera Partizana Milorada Mikete Đurića, koji je preminuo u 85. godini.

Vujošević je stajao u društvu Dražena Praje Dalipagića, nosio je kapu, a na licu ima gazu koja mu prekriva deo obraza. Njome je prekrivena braunila za dijalizu, jer je Vujošević pod terapijom.

Bivši trener Partizana godinama boluje od dijabetesa, a kao najbolji lek ističe košarku.

"Košarka je najbolji lek. Imam dijabetes, danas mi treba doza insulina dnevno za život. Isto tako, treba mi i doza košarke da bih preživeo. Na kraju sezone, trebaće mi transplantacija bubrega", govorio je Vujošević nedavno.

Slavni trener je muku mučio i sa gangrenom, zbog čega mu je odstranjen prst na nozi.

"Na kraju se ispostavilo da je potrebna hirurška intervencija zbog gangrene. Ovaj zahvat ne utiče na fukcionalnost, niti na stabilnost. Tretmanima koje sam imao u poslednje vreme u hiperbaričnoj komori, stanje je lokalizovano i sprečeno da se širi dalje, ali je ipak prst morao da bude odstranjen. Tako je smanjen rizik od veće opasnosti. Zahvat je obavio dr Lazar Davidović iz Kliničkog centra Srbije", rekao je za Kurir Vujošević.

foto: KK Partizan

Kurir sport

Foto: Facebook / KK Partizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda ima tri problema a Partizan dva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track