(VIDEO) NIKOLA JOKIĆ POSLE ČUDESNOG DODAVANJA I POBEDE DENVERA: Asistencija Herisu najbolja u životu
Foto: Printskrin/Jutjub

Maestralan potez srpskog košarkaša

(VIDEO) NIKOLA JOKIĆ POSLE ČUDESNOG DODAVANJA I POBEDE DENVERA: Asistencija Herisu najbolja u životu

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić priznao je da mu je asistencija Geriju Herisu za pobedu nad Oklahomom (127:124) u NBA ligi najbolja u karijeri.

Jokić je 1,4 sekunde pre kraja, iz auta, dodavanjem jednom rukom pronašao Herisa koji je pobegao Raselu Vestbruku i pogodio za tri poena i veliki trijumf Nagetsa.

Russ lost track of Gary Harris ... and Jokic found him.

Објава коју дели espn (@espn) дана

"Plan je bi da bacim lob, ali smo ove sezone već probali tako i nije nam uspelo. Vestbruk je malo zaspao, dao sam loptu Geriju i pogodio je. Verovatno sam ostvario najbolju asistenciju u životu", rekao je Jokić američkim novinarima posle meča.

Jokić je protiv Tandera došao do devetog tripl-dabla u karijeri, uz 29 poena, 14 asistencija i 13 skokova. Pohvale su stigle od saigrača Herisa.

"Mislim da sam čak bio poslednji koji je trebalo da šutne, ali mi je "Džoker" dao odličan pas i pogodio sam. Pali smo u poslednjoj deonici, ali smo izvukli pobedu", zaključio je Heris.

Košarkaši Denvera sa skorom 27-25 nalaze se na osmom mestu Zapadne konferencije NBA, tačno iznad crte u zoni za plej-of, sa dve pobede više od Los Anđeles Klipersa za koji nastupaju Miloš Teodosić i Boban Marjanović.

Tanjug

Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MONSTRUOZNA BLOKADA! Potez iz srednje škole žešći nego sa NBA terena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track