(VIDEO) TEO TROJKAMA ZATRPAO KOŠ ŠAMPIONA: Sjajni Srbin nedovoljan za pobedu Klipersa protiv Karija i družine! Bobi igrao samo 1 minut!
Foto: AP

GOLDEN STEJT SLAVIO

(VIDEO) TEO TROJKAMA ZATRPAO KOŠ ŠAMPIONA: Sjajni Srbin nedovoljan za pobedu Klipersa protiv Karija i družine! Bobi igrao samo 1 minut!

Košarka -

Košarkaši Los Anđeles Klipersa jesu poraženi u duelu sa šampionom NBA lige Golden Stejtom (134:127), ali je srpski košarkaš Miloš Teodosić odigrao odličan meč.

Miloš je na terenu proveo 26 minuta i za to vreme postigao 14 poena. Ubacio je četiri trojke iz devet pokušaja. Srpski plejmejker je upisao i dve asistencije, jedan skok i jednu ukradenu loptu.

Najzaslužniji za trijumf Golden Stejta bio je nezaustavljivi Stef Kari. Amerikanac je odigrao neverovatan meč. Postigao je 44 poena za 36 minuta igre, šutirajući trojke 8/11. Na sve to Kari je uhvatio šest skokova, a saigračima je udelio i devet asistencija. Imao je i dve ukradene lopte.

Kevin Durent je ubacio 21 poen, Tompson je dodao 19, Grin je postigao 13, a Vest 10.

U poraženom timu najefikasniji je bio Tobijas Haris sa 22 poena. Vilijams je ubacio 19 uz 11 asistencija. Galinari i Harel su ubacili po 15 poena, dok su uz Teodosića po 14 ubacili Džordan i Ostin Rivers.

Srpski centar Boban Marjanović igrao je samo jedan minut i za to vreme nije imao učinak.

Kurir sport, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda i Partizan ovu šansu ne smeju da propuste! Dokle smo stigli u Evropi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track