ČOVIĆ O UNIŠTAVANJU PEHARA: Bedno i bolesno! Partizan je na putu da postane sekta! (VIDEO)
Foto: Printskrin

Teške optužbe predsednika zvezde

ČOVIĆ O UNIŠTAVANJU PEHARA: Bedno i bolesno! Partizan je na putu da postane sekta! (VIDEO)

Košarka -

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, izneo je svoje viđenje o skandalu sa skrnavljenjem pehara Kupa Radivoja Koraća.

Čović je u jutarnjem programu na jednoj televiziji najpre čestitao Partizanu na apsolutno zasluženoj pobedi u finalu Kupa.

"Prvo čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi u Kupu, svaka im čast. Žao mi je što sami sebi nisu dozvolili da pričaju o svom uspehu. Pobedili su Zvezdu koja se ponašala bahato, arogantno, ali to ćemo mi da rešimo u našem klubu", rekao je prvi čovek crveno-belih, a zatim se osvrnuo i na skandalozno skidanje poločica sa trofeja:

"Ono što se desilo posle je bedno i sasvim sigurno bolesno. Nadam se da će unutrašnji organi doći do saznanja ko su počinioci. Bilo je pokušaja zamene teza od predsednika Partizana. Odgovornost za ovo snosi onaj ko je preuzeo pehar. Očekivao sam da će predsednik Partizana reći ko je to uradio i gde. Priča o zaštiti igrača je obično spinovanje. Ne ulazim u polemiku sa ljudima koji se bore za svoj status u ovom poslu. Mi smo podneli krivičnu prijavu protiv NN izvršioca da se utvrdi ko je to uradio", rekao je Čović dodavši na kraju:

"Aman bre ljudi, objasnite da imate problem, putujete ka sekti, ako već niste".

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda i Partizan ovu šansu ne smeju da propuste! Dokle smo stigli u Evropi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track