(VIDEO) BOGDAN POKAZAO KO JE GAZDA: Još jedna strašna partija Srbina, Kingsi slavili posle produžetka!
Foto: AP

pravi lider sakramenta

(VIDEO) BOGDAN POKAZAO KO JE GAZDA: Još jedna strašna partija Srbina, Kingsi slavili posle produžetka!

Košarka -

Košarkaši Sakramento Kingsa savladali su posle produžetka Bruklin Netse 116:111, a najzaslužniji za trijumf tima iz Kalifornije bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović!

Bogdan je postao pravi lider Sakramento Kingsa. Sjajni srpski košarkaš je bio najefikasniji u pobedničkom timu. Meč je završio sa 23 postignuta poena. Upisao je i pet skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte. Treba istaći da je Bogdan sedam poena postigao u produžetku.

Odličan meč za Kingse odigrao je još jedan ruki - Dearon Foks. On je meč završio sa 21 postignutim poenom. Kauli Stein je dodao 17 poena, dok je Badi Hild ubacio 15 poena za pobednički tim. U poraženom timu istakao se Kerol, koji je imao dabl-dabl učinak (22 poena i 10 skokova).

Kingsi su tako prekinuli niz od pet uzastupnih poraza i sada su na 12. na Zapadu.

Zapaženu partiju prethodne noći pružio je i Nemanja Bjelica. Njegova Minesota je poražena u Portlandu rezultatom 108:99, a srpski reprezentativac je je bio blizu dabl-dabl učinka na ovom meču.

Za 34 minuta igre ubacio je osam poena i upisao čak 12 skokova.

Najefikasniji na ovom meču bio je Damijan Lilard sa 35 poena za Portland, a jedan manje ubacio je Karl Entoni Tauns iz Minesote, koji je imao i 17 skokova.

Rezultati:

Majami - LA Lejkers 113:131 Klivlend - Filadelfija 97:108 Portland - Minesota 108:99 Sakramento - Bruklin 116:111, posle produžetka

Kurir sport, foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track