HAOS NA KOŠARKAŠKOM MEČU: Predsednik Novog Pazara ošamario trenera Slobode?!
Foto: Printscreen

Skandal

HAOS NA KOŠARKAŠKOM MEČU: Predsednik Novog Pazara ošamario trenera Slobode?!

Košarka -

Trenera KK Sloboda Vladimira Lučića ošamario je u Novom Pazaru predsednik domaćeg kluba nakon završetka meča 21. kola Druge košarkaške lige Srbije, tvrdi klub iz Užica!

Kako se navodi u saopštenju Slobode, incident se dogodio kad su gosti ulazili u autobus.

- U tom trenutku grupi članova Slobode, sa kojima je trener gostujuće ekipe komentarisao utakmicu, prišlo je lice koje je i za vreme odigravanja utakmice uočeno kao vinovnik uvreda i pritisaka, i bez ikakvog povoda, obraćajujući se treneru, uneo mu se u lice i zadao mu udarac otvorenom šakom u predelu glave - kaže se u saopštenju i dodaje:

- Sa žaljenjem ističemo da je po kasnijim saznanjima lice koje je fizički nasrnulo na trenera Lučića u stvari predsednik OKK Novi Pazar.

Međutim, oglasio se i Novi Pazar, koji smatra da Sloboda želi da diskredituje pobedu njihovog kluba. Demantuju tvrdnju da je predsednik kluba Faris Agušević identifikovan kao napadač i prete tužbom Užičanima.

Inače, Novi Pazar je slavio sa 92:83, a sudije su bile primorane da zbog neprimerenog ponašanja navijača Novog Pazara prekinu meč na desetak minuta. Intervenisala je policija i susret je nastavljen. Velika tenzija se digla jer je ovo bio derbi kola, koji dosta odlučuje o ulasku u viši rang.

Kurir / P. G.

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track