ALIMPIJEVIĆ POSLE MORNARA: Ovo je samo prva pobeda, do cilja nam treba pet
Foto: Dado Đilas

trener zvezde upozorava

ALIMPIJEVIĆ POSLE MORNARA: Ovo je samo prva pobeda, do cilja nam treba pet

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević ocenio je da ubedljivom pobedom nad barskim Mornarom njegova ekipa nije zavšila posao u plej-ofu ABA lige.

"Ovo je samo jedna pobeda u nizu. Nama treba pet pobeda do krajnjeg cilja. U večerašnjem meču bilo je mnogo toga pozitivnog, osim manjih nelagodnosti u trećoj četvrtini. Sve ostalo je bilo na zadovoljavajućem nivou. Sada se okrećemo ostalim utakmicama", rekao je Alimpijević novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Beogradu sa 91:63 pobedila Mornar i povela s 1:0 u polufinalu plej-ofa ABA lige. Drugi meč igra se u nedelju u Baru.

"Utakmica u Baru neće biti laka, a posebno posle dve evroligaške utakmice koje nas čekaju. Oni će sigurno biti motivisani da odigraju dobru utakmicu, bolju nego ovu danas", naveo je trener Zvezde.

On je imao mnogo reči hvale na igru Mornara.

"Hoću da im čestitam na dobroj sezoni, jesu najprijatnije iznenađenje ove godine. Ako ne igrate ovako kao mi večeras, onda ćete imati problema... To je pokazala treća četvrtina, ali i prva u Baru iz druge utakmice u sezoni. Sve čestitke klubu na sjajnoj sezoni", rekao je Alimpijević.

On je zahvalio publici na, kako je rekao, sjajnoj podršci.

"Borili smo se za ovo cele sezone, a ljudi su to prepoznali. Hvala im mnogo", dodao je Alimpijević.

Polufinale ABA lige igra se na dve pobede.

Kurir sport / Beta

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track