(VIDEO) BOGDAN JE NAJBOLJI IGRAČ SAKRAMENTA, PROBLEM JE U OSTATKU TIMA: Evo šta je Željko Obradović rekao o Bogdanoviću
Foto: Saša Pavlić

i dalje ga ceni

(VIDEO) BOGDAN JE NAJBOLJI IGRAČ SAKRAMENTA, PROBLEM JE U OSTATKU TIMA: Evo šta je Željko Obradović rekao o Bogdanoviću

Košarka -

Srpski trener Željko Obradović gostovao je u Beogradu sa svojom ekipom Fenerbahčea, gde je u okviru Evrolige savladao Crvenu zvezdu. Obradović je nakon utakmice održao dugu konfernciju gde se dotakao raznih tema, a nije izostavio ni svog bivšeg igrača Bogdana Bogdanovića.

Bogdan trenutno nastupa u NBA ligi gde nosi dres Sakrameno Kingsa. Na nedavno održanom Ol-star vikednu, Bogdan je proglašen za MVP igrača utakmice ''zvezda u uspomnu''.

U Ameriku je otišao posle osvajanja Evrolige sa Željkom Obradovićem, koji je na konferenciji nakon meča dotakao i tih trenutaka:

''Čujem se sa Bogdanom, drago mi je da igra dobro. Mislim da je otišao u pravo vreme i mi smo razgovarali da je to dobra odluka", rekao je Obradović.

Željko smatra da bi Bogdan mogao da pruži još više, ali da mu ekipa to ne dozvoljava, jer ne igraju na dovoljno visokom nivou:

''Gledao sam neke njegove utakmice i mislim da je ubedljivo najbolji igrač Sakramenta. Mislim da je bez dileme najpametniji igrač, ali mu problem predstavlja ostatak tima. Ako mogu ja da komentarišem, ostatak tima ne igra previše rezonski".

Na kraju Obradović je svom bivšem igraču poručio:

"U svakom slučaju, on treba da napreduje i da jednog dana bude na pravom Ol-staru. To mu od srca želim", zaključio je Željko.

Kurir sport

Foto: Saša Pavlić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track