(VIDEO) BOGDANOV POVRATAK U SENCI INCIDENTA! HAOS U SAKRAMENTU: Policija blokirala ulaz u dvoranu! Utakmica kasnila, tribine ostale prazne!
Foto: AP

KOŠARKA U DRUGOM PLANU

(VIDEO) BOGDANOV POVRATAK U SENCI INCIDENTA! HAOS U SAKRAMENTU: Policija blokirala ulaz u dvoranu! Utakmica kasnila, tribine ostale prazne!

Košarka -

Utakmicu između Sakramento Kingsa i Atlante je počela sa 19 minuta kašnjenja, zbog protesta građana koji su blokirali prilaze "Golden centru".

Već nekoliko dana u Sakramentu traju protesti zbog ubistva mladog tamnoputog Stefona Klarka. Policajac je ubio nenaoružanog mladog crnca Stefona Klarka (22) u dvorištu kuće, što je izazvalo haos u Sakramentu, pa su građani izašli na proteste. Blokiran je ulaz u halu pred meč Kingsa i Atlante, pa je na utakmici bilo samo 2000 navijača od 17.000 prodatih karata.

foto: AP
foto: AP

Sakramento Kingsi savladali su na svom terenu Atlantu 105:90 uz solidnu partiju srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića koji se oporavio od povrede zbog koje je propustio meč sa Detroitom.

foto: AP

Bogdanović, koji nije igrao protiv Detroita zbog problema sa zadnjom ložom, vratio se na teren i odigrao solidnu partiju. Postigao je 11 poena, uz šut iz igre 4/6 i sva tri puta je bio precizan sa linije slobodnih bacanja. Imao je i dva skoka i tri asistencije za 18 minuta igre.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džastin Džekson sa 20 postignutih poena. S druge strane Atlantu je predvodio Ajzea Tejlor koji je utakmicu završio sa 18 poena.

Sakramento je 12. na Zapadu sa skorom 25-49, dok je Atlanta 15. na Istoku sa 21-51

Kurir sport, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE BANE IVANOVIĆ VAZNIJI OD REPREZENTACIJE?! Ili se mediji bave trivijama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track