ISTINA IZLAZI NA VIDELO! Marko Pešić odgovorio Đorđeviću
Foto: Kurir, Profimedia

KUVANJE

ISTINA IZLAZI NA VIDELO! Marko Pešić odgovorio Đorđeviću

Košarka -

Generalni menadžer Bajerna Marko Pešić odgovorio je bivšem treneru svog tima Saši Đorđeviću, koji ga je optužio da ga je nepravedno otpustio.

Pešić junior nije bio previše oštar, ali je poručio da istina postaje poznata, ali da čitavu stvar ne želi da se spusti na lični nivo.

- Istina polako izlazi na videlo. Ljudi prepoznaju šta se sve ovde dešavalo. A što se Đorđevićevih reči tiče, mogu samo da kažem jedno: nikada nisam prelazio na lični nivo - poručio je Marko Pešić.

foto: Profimedia

Podsetimo, Đorđević je u saopštenju naglasio da nije bilo dobre komunikacija s menadžmentom kluba i da Pešić nije mogao da podnese činjenicu da je u njegovoj senci. Takođe, iz Đorđevićevih reči može se zaključiti da nije hteo da dozvoli menadžmentu da mu se meša u sastavljanje tima.

foto: Kurir

Navijači Bajerna suna debiju Dejana Radonjića kao novog trenera Bavaraca rekli svoje. Pobeđen je Ulm sa 100:95, a na tribinama je istaknut transparent sa Đorđevićevim likom i natpisom „Hvala“. Veliki broj fanova držao je u rukama manje poruke istog sadržaja.

P. G. - Foto: Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Bruka sa Stolicom, Bruka sa Mažićem i budalaština sa podelom bodova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track