ZVEZDA JE NAJAVILA DA ĆE BITI BOLJA I BILA JE: Evo šta trener Budućnosti kaže posle poraza u Pioniru
Foto: Dado Đilas

strateg podgoričana zna šta mu je činiti

ZVEZDA JE NAJAVILA DA ĆE BITI BOLJA I BILA JE: Evo šta trener Budućnosti kaže posle poraza u Pioniru

Košarka -

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić ocenio je da je čvršća odbrana Crvene zvezde uzrok poraza i dodao da veruje da će njegova ekipa u Podgorici biti bolja.

"Zvezda je najavila da će biti čvršća u odbrani i bila je... Upravo to je bilo drugačije od jučerašnje utakmice i to je bilo ključno. Samo neozbiljni su mislili da će biti 3:0 samo za jedan tim", rekao je Džikić novinarima posle utakmice.

Posle prva dva meča finala plej-ofa ABA lige nerešeno je 1:1, pošto su crveno-beli večeras slavili sa 69:59 u drugom meču.

"Nerešeno je, mi smo odradili svoje ovde, a to je brejk. To što oni igraju ovde, a mi u Podgorici ne znači da domaćin uvek pobeđuje", rekao je Džikić.

On je ocenio da je njegova ekipa imala priliku da pobedi, ali je imao i šta da zameri svojim igračima.

"To je pre svega realizacija ispod samog koša gde moji centri nisu bili dovoljno konkretni. S druge strane Bjelica, Omić i Lesor su lako primali lopte pod košem...", rekao je trener Podgoričana.

"Mislim da ćemo u Podgorici biti bolji. Iako je razlika na kraju bila 10 poena, mislim da je 38 i po minuta bila jedna lopta. Treba da popravimo ovo i biće bolje", dodao je Džikić.

Kurir sport / Beta

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: ABA prekršila sopstveni Pravilnik? Sudije za sve utakmice određene unapred?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track