(VIDEO) OPA! NBA ZVEZDA U AKCIJI SA OPAKOM CRNKOM: Kloi Kardašijan samo što se nije porodila, a košarkaš Klivlenda je vara gde stigne!
Foto: Printsrkin YT

ISTORIJA SE PONAVLJA

(VIDEO) OPA! NBA ZVEZDA U AKCIJI SA OPAKOM CRNKOM: Kloi Kardašijan samo što se nije porodila, a košarkaš Klivlenda je vara gde stigne!

Košarka -

Iako svakog časa treba da postane otac sa rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan, košarkaša Klivlenda Tristana Tompsona to ne sprčava da vara svoju izabranicu gde stigne.

Svetski mediji bruje o novoj prevari NBA zvezde. Na društvenim mrežama se pojavio video iz jednog noćnog kluba u Njujorku na kom se navodno partner Kloi Kardašijan ljubi sa nepoznatom crnkom.

Tompson na snimku nosi duksericu sa kapuljačom i ne može mu se videti lice, ali na osnovu drugih fotografija iz kluba lako se može zaključiti da je upravo to nosio to veče.

Žena koja je snimila pomenuti video tvrdi da je na njemu upravo Tompson.

"Bila sam tamo, a on je sedeo za stolom pored nas sa grupom prijatelja i nekom devojkom s kojom se ljubio i grlio celu noć."

Ovo nije prvi put da je igrač Klivlenda uhvaćen u švaleraciji. Čuveni tabloid "TMZ" objavio je snimak sigurnosne kamere od 7. oktobra na kom se ludo zabavlja sa dve devojke u separeu jednog kluba.

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ovo je najveća Đukićeva dilema pred derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track