DRAMA U PODGORICI

(KURIR TV) NEBOJŠA ČOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Ne igramo večeras ako se ne uradi ekspertiza suđenja treće utakmice!

Košarka -

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je za Kurir da crveno-beli neće izaći večeras na terenu u Morači ukoliko se ne uradi ekspertiza suđenja treće utakmice finalne serije ABA lige.

Crvena zvezda i Budućnost trebalo je večeras (21.00) da odigraju četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige, međutim, nezadovoljni suđenjem u prvoj i trećoj utakmici crveno-beli ozbiljno razmišljaju da prekinu finalnu seriju ABA lige i da ne odigraju četvrti meča protiv Budućnosti u Podgorici.

"Zvezda večeras neće igrati utakmicu ukoliko se ne napravi ekspertiza sinoćne utakmice. Mi sinoćnu utakmicu ne možemo da priznamo jer se dogodila ortodoksna krađa, oružana pljačka u trećoj četvrtini. Ceo ambijent koji je pravio sudija Javor od prvog do poslednjeg sekunda utakmice, pošto on zna kako se rade te specijalne operacije, perfidne lopovske, tako je napravio kriterijum. Oštetio je kardinalno Zvezdu", rekao je između ostalog Čović.

Podsetimo, Zvezda je u trećem meču finalne serije ABA lige doživela poraz od Budućnosti, pa Podgoričani vode u seriji sa 2:1.

Kurir sport, foto: Saša Pavlić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track