OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Nikola Jokić postaje plaćeniji i od Novaka Đokovića!
Foto: AP

SPREMA SE NEVEROVATAN UGOVOR

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Nikola Jokić postaje plaćeniji i od Novaka Đokovića!

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić mogao da bi da postane najplaćeniji srpski sportista i time bi pretekao do sada vodećeg Novaka Đokovića.

Ako su tačne inforamcije koje plasiraju maerički meidji, Đokovića će uskoro preteći košarkaš Denvera Nikola Jokić.

Nole je u karijeri do sada zaradio 110 miliona dolara, prema zvaničnim podacima o visini premija na turnirima (nisu uračunati sponzorski ugovori).

Nikoli Jokiću u Denveru ugovor ističe naredne godine, a klub prema pisanju američkih medija hoće da mu ponudi neverovatan ugovor. Pred Jokićem se navodno već našao predlog novog ugovora koji bi važio do 2023. godine, a po kome bi svake sezone zarađivao sve više.

Po novom ugovoru Jokić bi prve sezone zaradio 25,2 miliona dolara. Potom bi druge sezone stavio u džep 27,1 milion dolara. Zatim bi treće sezone dobio 29,1 milion američkih novčanica, a četvrte sezone čak 31,3 miliona. Na kraju bi poslednje sezone inkasirao čak 37,3 miliona dolara.

Ukoliko je sve ovo tačno Jokić će biti plaćeniji i od najboljeg srpskog tenisera. Kada se na to doda i novac od sponzorskih ugovora koje će Jokić tek sklopiti, nema sumnje da je u pitanju cifra od koje će se svakome zavrteti u glavi.

kurir.rs / kurir sport

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo ko čeka Zvezdu na putu ka Ligi šampiona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track