PARTIZAN GOSTUJE DINAMIKU Čanak: Očekujem bolju igru nego protiv FMP-a
Foto: Beta

KLS

PARTIZAN GOSTUJE DINAMIKU Čanak: Očekujem bolju igru nego protiv FMP-a

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da u predstojećoj utakmici Superlige protiv Dinamika očekuje bolje izdanje svog tima nego protiv FMP-a, kao i pobedu.

"Sutra nas čeka duel protiv veoma nezgodnog rivala koji će sigurno biti jako motivisan da nas na svom terenu pobedi. Predvodi ih iskusan i uspešan trener (Miroslav Nikolić), a pred ovu Superligu su se i dodatno pojačali. Ambijent u hali jeste malo neobičan, ali verujem da to neće biti faktor koji će uticati na igrače. Očekujem da budemo bolji nego protiv FMP-a. Neće biti lako, ali idemo na Dorćol po pobedu", rekao je Čanak.

Crno-beli će sutra gostovati Dinamiku u 3. kolu Grupe B Superlige Srbije. Oba tima imaju maksimalan učinak posle dve utakmice.

"Sutra nas čeka još jedan težak zadatak koji želimo da rešimo na najbolji mogući način. Dinamik će sigurno biti motivisan i igraće agresivno, ali ubedjen sam ;da ćemo mi imati spreman odgovor i da ćemo uz dobru igru uspeti da zabeležimo i treću pobedu", rekao je košarkaš Aleksandar Aranitović.

Ulaznice za utakmicu između Dinamika i Partizana neće se naći u slobodnoj prodaji, a meč počinje u 20.00.

kurir.rs / Beta

foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda : Kupujmo domaće! Ovih sedam igrača su na meti crveno belih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track