VLASNIK PANATINAIKOSA NASTAVLJA RAT: Evo šta je poručio prvom čoveku Evrolige Đordiju Bartomeuu
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

ne smiruje se

VLASNIK PANATINAIKOSA NASTAVLJA RAT: Evo šta je poručio prvom čoveku Evrolige Đordiju Bartomeuu

Košarka -

Panatinaikos je ispao iz plej-ofa košarkaške Evrolige, a vlasnik “zelenih” iz Atine Dimitris Janakopulos nastavio je rat sa predsednikom elitnog takmičenja Đordijem Bartomeuom.

Janakopulos koji je najavio i istupanje Panatinaikosa iz najkvalitetnijeg klupskog košarkaškog takmičenja, imao je nove zamerke na suđenja, a naveo je da ni Bartomeu ni predsednik Sudijske komisije Evrolige nisu reagovali na žalbu grčkog šampiona, već da je to učinio nekakav činovnik.

Janakopulos je kivan zbog odnosa Evrolige i poručio je Bartomeu preko Instagrama da će se boriti sve dok funkcioner Evrolige ne napusti mesto prvog čoveka elitnog takmičenja.

"Činjenica da si postigao svoj cilj u nameri da izbaciš Panatinaikos, kroz tvoj namešteni sistem u sprezi sa sudijama, ne znači da si se izvukao. Sada će pritisak zbog svega što je u vezi sa sudijama, neadekvatnih dugogodišnjih poslovnih rezultata, zbog tvojih nezavisnih sudija i načina poslovanja, biti još jači i konstantniji. Sve dok ne podeseš ostavku ili budeš otpušten", napisao je Janakopulos.

Kurir sport

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track