Najnovije vesti

DUDA IVKOVIĆ PORUČIO ŽELJKU: Bravo, kume, najbolji si!
Foto: Evroliga

U SUSRET FAJNAL-FORU EVROLIGE

DUDA IVKOVIĆ PORUČIO ŽELJKU: Bravo, kume, najbolji si!

Košarka

Došao je i taj dan. Počinje fajnal-for Evrolige, a u beogradskoj Areni biće i Dušan Ivković koji će bodriti učenika, kolegu, prijatelja i kuma Željka Obradovića.

 

Legendarni srpski košarkaški stručnjak i bivši selektor naše reprezentacije sa oduševljenjem iščekuje spektakl u Beogradu.


"Još je prerano za prognoze, ali sigurno je da sa moje strane postoje određene simpatije i favoriti. Mom kumu Željku Obradoviću rekao sam: "Bravo, kume! Kao i prošle godine, kada je najvažnije, tim ti igra kako treba, a tvoje vođenje i tvoje reakcije su najbolje moguće", rekao je legendarni Duda i dodao:

"Ne treba da zaboravimo da je Fenerbahče letos ostao bez kičme - Bogdanovića, kao najboljeg realizatora i strelca i bez Judoa, koji je bio stub odbrane. Ne bih želeo da im stavim breme favorita, ali ako se u ekipi CSKA oporave Hajns i De Kolo, mislim da možemo očekivati finale kao 2016, dakle Fenerbahče - CSKA", zaključio je Ivković, koji veruje da će Beograd biti izvrstan domaćin ovog košarkaškog spektakla:

"Srbija i Beograd zaslužili su da fajnal-for Evrolige bude ovde održan i ranije. Verovatno je bilo objektivnih razloga koji su to sprečavali, možda i infrastrukturnih, ali mislim da je Beograd sada spreman i siguran sam da će organizacija biti najbolja moguća".

 

Anja Vukašinović

FOTO: REUTER

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

F4 u zemlji košarke. Ovo su rekorderi. Iznenadiće vas ko je dao najviše koševa u jednom finalu? (KURIR SPORT)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...