TRENER REALA POSLE OSVAJANJA TITULE: Volim Beograd, obećao sam ženi da ću je dovesti ovde! Uvek ću se sećati da sam u Beogradu postao šampion
Foto: AP

LASO VODIO REAL DO KRUNE

TRENER REALA POSLE OSVAJANJA TITULE: Volim Beograd, obećao sam ženi da ću je dovesti ovde! Uvek ću se sećati da sam u Beogradu postao šampion

Košarka -

Bila je sjajna košarka, ceo fajnal-for je bio fantastičan. Uvek ću se sećati da sam u Beogradu postao šampion, rekao je Laso

Trener košarkaškog kluba Real Madrid Pablo Laso rekao je večeras da voli Beograd i obećao je da će dovesti suprugu u srpsku prestonicu.

"Volim Beograd. Supruga mi je rekla da moramo da dođemo ovde, nevezano za košarku. Moraću da kažem supruzi da, da ćemo doći ovde bez osvrtanja na košarku", rekao je Laso za Sportklub.

"Takođe, veoma poštujem to šta Beograd znači za košarku kroz istoriju", dodao je Laso.

foto: AP

Laso je rekao da je ključ pobede u finalu Evrolige timski duh i igra, kao i da će se uvek sećati da je u Beogradu postao šampion Evrope.

"Uvek počinjem konferenciju tako što čestitam svojim igračima na odličnoj utakmici. Čestitam im na svemu. Ovako nešto se ne postiže bez velikog rada. Bila je ovo neverovatna godina za nas. Najbitnije je što smo istupili napred i žrtovali se. Veoma sam srećan.

Bila je sjajna košarka, ceo fajnal-for je bio fantastičan. Uvek ću se sećati da sam u Beogradu postao šampion", rekao je Laso novinarima posle utakmice u Beogradu.

foto: Euroleague.net

"Ovog vikenda smo u Beogradu videli najbolju košarku na svetu i ponosan sam što smo postali prvaci Evrope", kazao je Laso.

On je ocenio da je njegova ekipa pobedila u svom, a ne u "stilu Fenerbahčea", koji je brojne utakmice prelomio u trećoj deonici.

"Real Madrid je Real Madrid, a Fener je Fener. Poštujem ih kao klub i organizaciju. To je tim koji igra finale tri godine zaredom. Ne mislim da smo ih pobedili u njihovom stilu. Ovo je bio stil Real Madrida. Imali smo svoj plan i držali smo se njega", rekao je trener "kraljevskog kluba".

foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Laso je dodao da je ponosan na svoje igrače, što je svako od njih u svakom trenutku znao svoju ulogu i "savršeno uradio svoj posao", kao i da je veliki uticaj na trijumf imao učinak centarske linije.

Laso je na završnom turniru Evrolige u Beogradu predvodio Real Madrid do 10. trofeja šampiona Evrope za taj klub.

Kurir sport/Beta

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track