MOŽETE DA ME POLJUBITE U D... Rekli su Lebronu da je zvanično NAJSPORIJI igrač u NBA plej-ofu... Njegova reakcija šokirala je Ameriku! (VIDEO)
Foto: ap

poludeo

MOŽETE DA ME POLJUBITE U D... Rekli su Lebronu da je zvanično NAJSPORIJI igrač u NBA plej-ofu... Njegova reakcija šokirala je Ameriku! (VIDEO)

Košarka -

Lebron Džejms je prema naprednim merenjima ubedljivo najsporiji košarkaš u plej-ofu NBA lige.

Prema podacima "Second Spectrum", 33-godišnji košarkaš Klivlenda na parketu se kreće prosečnom brzinom od tačno 6 km/h, što je sporije od bilo kog igrača doigravanju.

Iskusni košarkaš nije bio oduševljen kad je čuo rezultate ovog istraživanja.

"To je najveća glupost koju sam čuo u životu. Ta sranja s merenjima mogu da me poljube u guzicu. Najsporiji? Ma beži odavde", pobesneo je Lebron.

Popularni Kralj igra fantastično u plej-ofu. Neverovatno je koliko ima snage sa 33 godine i na kakvom nivou konstantno igra. Ne leti besciljno sa jednog na drugi deo terena, već prati igru i sam nameće ritam. Uništava protivnike eksplozivnim prodorima, deli savršene asistencije...

Džejms je imao i poruku za "merače":

"Recite im da mere koliko sam umoran nakon utakmice. Merite to go..o. Ja sam prvi u NBA ligi po umoru nakon utakmice".

Bez obzira na brzinu, izmereno je da je Lebron drugi na listi po pređenoj kilometraži u plej-ofu, odmah iza mladog plejmejkera Bostona Roziera. Osim toga, zvezda Kavsa je najbolji strelac i asistent...

Boston na korak od finala

Košarkaši Boston Seltiksa savladali su Klivlend Kavalirse rezultatom 96:83 u petom meču finalne plej-of serije Istočne konferencije NBA lige, pa sada ukupno u pobedama vode sa 3:2.

Najefikasniji u redovima Bostona bio je Džejson Tejtum sa 24 poena. U poraženom timu Lebron Džejms je postigao 26 poena, uz deset skokova i pet asistencija.

Šesti meč plej-of serije između Klivlend Kavalirsa i Boston Seltiksa se igra u noći između petka i subote u Ohaju.

Kurir sprot, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SURDULICA, TASMANIJA….KO JE SLEDEĆI DOMAĆIN KUPA SRBIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track