VEST KOJA JE ŠOKIRALA ČITAV SVET! Lebron igrao finalnu seriju sa slomljenom rukom! Za sve je kriv saigrač koji je napravio najveću GLUPOST u istoriji finala
Foto: Tviter

Nije želeo da se vadi na to

VEST KOJA JE ŠOKIRALA ČITAV SVET! Lebron igrao finalnu seriju sa slomljenom rukom! Za sve je kriv saigrač koji je napravio najveću GLUPOST u istoriji finala

Košarka -

Nakon završetka finala NBA lige najbolji igrač Klivlenda Lebron Džejms priznao je da je poslednje tri utakmice finalne serije igrao sa slomljenom rukom!

Popularni Kralj nije želeo da traži izgovore i da se vadi na povredu, već je stisnuo zube i igrao u takvom stanju.

Način na koji se povredio je bizaran ali i potpuno razumljiv.

Naime, za sve je kriv njegov sigrač Džej Ar Smit! Nakon neverovatnog poraza u prvoj utakmici, u kojoj je Smit napravio neviđenu glupost, Lebron je bio besan kao ris. Napravo je sve za ekipu, imali su Voriorse u gostima, ali ih je glupost Smita koštala pobede i vođstva. Džejms je nakon utakmice uleteo u svlačionicu i svom snagom udario pesnicom u zid. Tada je ozbiljno povredio ruku, što je puno uticalo na njegovu igru u nastavku serije.

Novinar ESPN-a tvrdi da je Lebron konstantno skrivao ruku van terena, čak je na konferencijama za medije navlačio rukave jer mu je ruka bila u mekanom gipsu. Lebron nije želeo da se to vidi i da ispadne da se izvlači na povredu.

foto: EPA/LARRY W. SMITH

Ono što je sigurno, povreda je dosta uticala na njegov šut. Ubacio je samo tri trojke u poslednja tri meča finalne serije.

Nakon poslednje meča je priznao da je dopustio da ga emocije savladaju i da je sam sebi naneo povredu nakon prve utakmice.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEKA BOLI BOLIVIJU! U suprotnom, da ne gledamo Orlove na Mundijalu?! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track