DIREKTOR ZVEZDE ZADOVOLJAN ŽREBOM Sunturlić: Naši navijači će imati privilegiju da gledaju kvalitetnu košarku i naredne sezone
Foto: Fonet

sjajno

DIREKTOR ZVEZDE ZADOVOLJAN ŽREBOM Sunturlić: Naši navijači će imati privilegiju da gledaju kvalitetnu košarku i naredne sezone

Košarka -

Direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda Filip Sunturlić rekao je danas da je njegova ekipa dobila atraktivne rivale u Evrokupu u predstojećoj sezoni i da će dati sve od sebe da predstavlja klub na pravi način.

"Naši veoma uspešni nastupi u prethodnih pet sezona u Evroligi doneli su nam privilegiju da budemo u prvom šeširu za žreb Evrokupa. Rivali koje smo dobili na žrebu su veoma interesantni i atraktivni pa nema sumnje da će naši navijači i naredne sezone imati privilegiju da gledaju veoma kvalitetnu košarku", rekao je Sunturlić za klupski sajt.

Žrebom u Barseloni odlučeno je da će se Zvezda u Evrokupu takmičiti u Grupi A sa Galatasarajem, Brešom, Ulmom, Andorom i Monakom.

"U početnoj smo fazi priprema za narednu sezonu, želimo da oformimo konkurentan tim za nastupe na svim frontovima. Uz podršku navijača koji su prethodnih sezona pokazali privrženost klubu, možemo da obećamo da ćemo dati sve od sebe da na najbolji način predstavljamo Crvenu zvezdu u Evrokupu u kom je kvalitet ekipa, čini se, nikada veći", naveo je Sunturlić.

Kurir sport/Beta

Foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track