PROMOVISAN MILAN TOMIĆ: Evo prvih reči novog trenera košarkaša Zvezde
Foto: Starsport©

težak posao je pred njim

PROMOVISAN MILAN TOMIĆ: Evo prvih reči novog trenera košarkaša Zvezde

Košarka -

Milan Tomić je promovisan u novog trenera košarkaša Crvene zvezde.

Novi strateg crveno-belih istakao je da se raduje što se vratio u rodni grad i da će predvoditi veliki klub koji ima armiju navijača.

- Prvo bih rekao da sam se vratio u rodni grad da radim svoj trenerski posao. Posle 26 godina u Atini gde sam radio, bilo je dosta lepih momenata. Eto kako život ide, pojavila se Zvezda, meni je bilo drago. Pokušaćemo da igramo dobru, kvalitetnu i atraktivnu košarku. Želim da navijači dođu u halu i budu šesti igrač. Svi sa kojima sam pričao kažu mi da nije ugodno igrati pred Zvezdinom publikom u gostima, rekao je Tomić novinarima na Malom Kalemegdanu.

Crvena zvezda će naredne sezone nastupati u Evrokupu, ABA ligi i domaćim takmičenjima. Tomić je naglasio da ekipu očekuje težak zadatak.

– Što se tiče Evrokupa ne treba potcenjivati nijednu ekipu. Evrokup je jači nego prošle godine, ima mnogo evroligaških ekipa. Najbitnije je imati poverenja u svoju ekipu. Moramo da pripremamo ekipu za teške utakmice i putovanja. ABA liga će takođe biti teža, meni je to interesantno, jer što je teže to je lepše.

Nekadašnji igrač Olimpijakosa nije želeo da govori o eventualnim pojačanjima.

– Što se tiče pojačanja radi se na tome i treba da formiramo tim. Javnost će biti obaveštena kada neki igrač bude potpisan od strane portparola Igora Vujčina, dodao je Milan Tomić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track