HTEO JE DA ZAPALI DRES SRBINA, ALI SE BRIZO PREDOMISLIO! Pogledajte kako je jedan navijač Minesote reagovao na prelazak Bjelice u Sakramento! (VIDEO)
Foto: Printskrin

BIO JE LJUBIMAC NAVIJAČA

HTEO JE DA ZAPALI DRES SRBINA, ALI SE BRIZO PREDOMISLIO! Pogledajte kako je jedan navijač Minesote reagovao na prelazak Bjelice u Sakramento! (VIDEO)

Košarka -

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica svoju NBA karijeru nastaviće u Sakramentu.

Bjelica je rešio da ne prihvati ponudu Filadelfija Seventisiksersa i pređe u Evropu, ali je odluku ipak promenio nakon ponude Sakramenta.

"Hvala Kingsima što veruju u mene. Novo poglavlje počinje danas. Želeo bih da se zahvalim čitavoj organizaciji na tome što su mi pružili priliku i ubedili me da ostanem u NBA. Jedva čekam da zaigram i da ponovo budem u timu sa svojim, bratom Bogdanom Bogdanovićem", rekao je Bjelica.

Bjelica je bio jedan od ljubimaca navijača Minesote, pa je njegov odlazak u Kingse pojedinim navijačima teško pao.

Na društvenim mrežama se pojavio zanimljiv snimak,na kom jedan navijač baca na travu Nemanjin dres i prinosi plamen kako bi ga zapalio, a onda je usledilo iznenađenje...

Nemanja je tri sezone proveo u Minesoti i imao je sjajan odnos sa navijačima Vukova.

"Želeo bih mnogo da se zahvalim svim navijačima Minesote. Uvek ću pamtiti vašu ljubav i podršku, bićete moja porodica i pamtiću Mineapolis kao grad gde mi se rodio sin. Odavde ću uvek nositi divne uspomene", rekao je Bjelica.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track