LUJ VITON, BATO: Neće vam biti dobro kad vidite koliko je Bogdan platio torbu i ranac
Foto: Dado Đilas

Paparaco

LUJ VITON, BATO: Neće vam biti dobro kad vidite koliko je Bogdan platio torbu i ranac

Košarka -

Ni Bogdan Bogdanović nije odoleo najskupljim modnim brendovima, pa je svom sportskom stilu dodao i malo dizajnerskih nota.

Paparaco Kurira uhvatio je srpskog košarkaša i igrača Sakramenta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u, na prvi pogled, potpuno opuštenoj putnoj varijanti. Ipak, kada malo bolje pogledate fotografije, videćete i onu drugu stranu Bogdana koje nema na društvenim mrežama i ostalim dostupnim fotkama.

NBA košarkaš lične stvari na putovanjima nosi u torbama svetski poznatog i papreno skupog brenda "luj viton" po ugledu na mnoge superstarove najjače lige na svetu.

foto: Dado Đilas

Konkretno, komad koji je Bogdan prošetao na beogradskom aerodromu košta 1.840 dolara. I dok je u ruci nosio "luj viton", bivši igrač Partizana na leđima je imao ranac još jednog prepoznatljivog luksuznog brenda MCM. Ranac je iz prethodnih kolekcija, ali ga ima u preprodaji, gde mu se cena kreće oko 1.500 američkih dolara.

S obzirom na to da je srpski as dobro plaćen preko Bare, bilo je i logično da svom stajlingu doda i malo luksuza s ukusom.

Kurir sport/Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track