UŽAS U BEOGRADU! Bačena BOMBA na automobil bivšeg košarkaša Partizana!
Foto: Saša Pavlić Koki

Strašno

UŽAS U BEOGRADU! Bačena BOMBA na automobil bivšeg košarkaša Partizana!

Košarka -

Na automobil bivšeg reprezentativca i košarkaša Partizana Vukašina Vuleta Avdalovića jutros oko 4.30 bačena je eksplozivna naprava.

Na sreću, u stravičnoj eksploziji nije bilo povređenih.

Džip Audi Q5 bio je parkiran u dvorištu Avdalovićeve kuće u Beogradu. Od siline ekspolozije oštećen je džip i još jedan automobil koji je bio parkiran u blizini.

Kriminalistička policija obavlja uviđaj.

Prvi rezultati istrage ukazuju da Avdalović nije bio na meti napadača, već verovatno jedan komšija koji živi u blizini i ima ozbiljan kriminalni dosije.

Istraga je u toku.

foto: Saša Pavlić Koki

Vule Avdalović trenutno je asistent Dejanu Milojeviću u ekipi Mege. Imao je izuzetno bogatu igračku karijeru. Od 1998. do 2005. godine branio je boje Partizana, nakon toga četiri godine proveo je u španskoj Valensiji. Potom je nastupao za Alikante, Šole, Albu...

Avdalović je bio i reprezentativac naše zemlje. Za seniorski tim nastupao je na Evropskom prvenstvu 2003. u Švedskoj, na Olimpijskim igrama 2004. u Atini, na Evropskom prvenstvu 2005. u SCG i na Svetskom prvenstvu 2006. u Japanu.

foto: Vule Avdalović

Nakon uspešne internacionalne karijere odlučio je da uplovi u trenerske vode. U sezoni 2015/2016 bio je pomoćni trener u Partizanu, a od prethodne sezone radi u Mega Bemaksu.

Kurir sport/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track