JOKIĆ JE SAM ODLUČIO DA NE IGRA! Selektor Đorđević: Više ne vidim razlog da neko kaže NE
Foto: Starsportphoto

TEO I BOBI NISU U PAKETU

JOKIĆ JE SAM ODLUČIO DA NE IGRA! Selektor Đorđević: Više ne vidim razlog da neko kaže NE

Košarka -

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević govorio je o aktuelnom trenutku nacionalnog tima, kome za dvadesetak dana predstoje prve utakmice druge faze kvalifikacija za Svetski kup 2019.

Đorđević je ove nedelje "izbacio" spisak na kome su 24 igrača, ali je njegov pomoćnik Jovica Antonić odmah objasnio da na pripreme od 2. septembra neće doći svi pozvani.

"Odlučio je da ne igra", ekskluzivno za Sportski žurnal otkrio je Đorđević, ne želeći da kaže više ništa o najvećoj aktuelnoj NBA zvezdi srpske košarke.

jokić odjavio nacionalni tim
jokić odjavio nacionalni timfoto: AP

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica se vraćaju u selekciju, a pod znakom pitanja se nalaze Miloš Teodosić i Boban Marjanović, koji u Los Anđelesu treba da odrade nekoliko kontrolnih treninga, kako bi treneri Klipersa stekli uvid u njihovo zdravstveno i fizičko stanje.

"U ponedeljak i utorak će trenirati, a tada imam i završni razgovor sa generalnim menadžerom Klipersa Lorensom Frenkom, posle kog ću imati čistu situaciju sa Teodosićem i Marjanovićem. U skladu sa tim, skratiću spisak kandidata na 16 imena, najverovatnije u sredu", rekao je Đorđević.

kurir.rs / Sportski žurnal

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track