Najnovije vesti

ČIJI JE JANKOVIĆ? Ono što je predsednik Partizana rekao o krilnom centru obradovaće sve Grobare!
Foto: Dado Đilas

USIJANJE NA RELACIjI PARTiZAN - ZVEZDA

ČIJI JE JANKOVIĆ? Ono što je predsednik Partizana rekao o krilnom centru obradovaće sve Grobare!

Košarka

Stefan Janković tvrdi da je slobodan igrač i da više nije član Crvene zvezde, a Partizan ne krije da ga želi!
 

Izgleda da sve ide u pravcu da krilni centar, koji je u poslednje vreme podigao veliku prašinu, završi u Humskoj. Zato smo odgovor na ovo pitanje potražili na najboljem mogućem mestu - od predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića.


I odmah smo ga upitali da li je tačno da je Janković blizu prelaska u Partizan s obzirom na to da je saopštio da je slobodan igrač.
- Odnos Jankovića i njegovog, koliko sad čujem, već bivšeg kluba je njihov lični odnos i ne želim da ga komentarišem - najpre je ostao zakopčan Mijailović, ali je na pitanje da li je rukovodstvo crno-belih zainteresovano za njega bio konkretniji:

 

- Stefan je interesantan igrač, mlad, perspektivan, ima srpski pasoš, ali nije jedini koji nam je interesantan. Sve vreme se zalažem da tim Partizana pre svega bude popunjen mladim srpskim igračima i možda je ovo baš dobra prilika za nas. Razmislićemo.

foto: Dragan Kadić

Crvena zvezda je izdala saopštenje u kome sugeriše da je Janković već potpisao predugovor s "jednim klubom", misleći na Partizan.
- Već sam se izjasnio o ovom pitanju, ne želim da komentarišem odnos Crvene zvezde i Stefana Jankovića. Obično kada želim nešto da kažem, kažem to direktno, a ne govorim u rebusima - odgovorio je Ostoja Mijailović.

 

Partizan mora da reši pitanje na poziciji krilnog centra, koja je trenutno od vitalnog značaja, a vreme nije saveznik crno-belih.
- Ukoliko se ukaže dobra prilika za Partizan koja se uklapa u budžet kojim raspolažemo, problem će odmah biti rešen - pojasnio je predsednik crno-belih.U Španiji smo uočili nedostatke
Ostoja Mijailović nije previše zabrinut zbog loših rezultata u Španiji.
- Cilj turneje je bio da uočimo sve naše eventualne nedostatke i budemo sigurni sa čime raspolažemo. Sigurno ne mogu biti zadovoljan postignutim rezultatima, koji su, po mom mišljenju, sada najmanje važni. Veoma je bitno da smo uočili nedostatke. Pred nama je dve nedelje do početka ABA lige i dovoljno vremena da se problemi reše - smatra Mijailović.

 

Kurir sport/Predrag Gajić, foto: Dado Đilas, Dragan Kadić

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...