ČANAK POSLE PORAZA OD BUDUĆNOSTI: OVO ne sme da se događa Partizanu!
Foto: Starsport©

CRNO-BELI PALI POSLE PRODUŽETKA

ČANAK POSLE PORAZA OD BUDUĆNOSTI: OVO ne sme da se događa Partizanu!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je danas da je zadovoljan onim što je njegova ekipa prikazala na ABA Super kupu u Laktašima i dodao da je video i dobre i loše strane.

"Čestitke Budućnosti na zasluženoj pobedi. Zadovoljni smo posle ovog turnira u Laktašima, odigrali smo dve jake, zahtevne utakmice. Odmerili smo se sa ekipama koje pretenduju na sam vrh ABA lige. Budućnosti smo parirali do poslednjih sekundi utakmice...", rekao je Čanak novinarima u Laktašima.

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju u finale ABA Super kupa, pošto su u polufinalu izgubili od Budućnosti sa 87:90 posle produžetka.

Čanak je nakon uzbudljivog polufinala otkrio šta ga raduje, a šta ne u igri svoje ekipe.

"Raduje me skakačka dominacija protiv ekipe koja će igrati Evroligu. A ono što me ne raduje... Kada igraš protiv ekipe takvog kvaliteta, ne smeš da dozvoliš da izgubiš utakmicu zbog koš faulova koje primaš. Dešavalo se i kad nismo bili u bonusu", rekao je Čanak.

On je naveo da će crno-beli pokušati da izvuku najbolje iz dva meča odigrana u Laktašima i da se što bolje spreme za početak ABA lige i utakmicu protiv Cedevite.

"Očekujemo da nam se priključe Veličković i Si, ali to neće biti instant pojačanje, jer su to ljudi koji nisu igrali mesec dana, sigurno će im biti potrebno da udju u ritam", rekao je Čanak.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track