ZVEZDA STARTUJE U ABA LIGI: Delije, evo kada i gde možete kupiti ulaznice za meč sa Cibonom
Foto: Saša Pavlić

CRVENO-BELI IMAJU PREMIJERU U PETAK

ZVEZDA STARTUJE U ABA LIGI: Delije, evo kada i gde možete kupiti ulaznice za meč sa Cibonom

Košarka -

Prodaja pojedinačnih karata za utakmicu 1. kola ABA lige Crvena zvezda - Cibona od četvrtka na svim prodajnim mestima Eventima, i u petak od 16 časova na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić".

Takođe, sezonske karte, osim na Malom Kalemegdanu, mogu se kupiti u petak i u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Košarkaši Crvene zvezde zvanično otvaraju takmičarsku sezonu 2018-19 utakmicom sa starim regionalnim rivalom ekipom zagrebačke Cibone.

Premijerna utakmica crveno-belih zu dvorani „Aleksandar Nikolić" igra se u

petak od 20 časova.

Ekipa Crvene zvezde na izvanredan način je započela novu sezonu, i već osvojila prvi trofej u sezoni, pobedom u Superkupu ABA lige u Laktašima.

Međutim, prva od mogućih skoro 40 utakmica u Beogradu ove sezone, prava je prilika da pristalice Crvene zvezde pozdrave još jednom, ovoga puta u takmičarskoj utakmici ekipu crveno-belih nakon pobede u Laktašima i pruže im veliku pdršku na startu regionalne lige.

KK Crvena zvezda paralelno sa prodajom sezonskih ulaznica (prodaja sezonskih karata ulazi u svoju završnicu za ovu sezonu) klub počinje i prodaju pojedinačnih karata za utakmicu Crvena zvezda – Cibona.

Karte se mogu kupiti na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić" u petak od 16 časova pa do početka utakmice, a za zainteresovane, klub je omogućio i prodaju sezonskih ulaznica na blagajnama hale, takođe u petak u istom terminu od 16 časova pa do početka utakmice.

Cene pojedinačnih karata za utakmice ABA lige: tribine 300 dinara, parter 500, lože između 600 i 900.

(KK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track