TAČKA NA JEDNU OD NAJŽEŠĆIH KOŠARKAŠKIH SVAĐA: Pomirili se Željiko Obradović i vlasnik Panatinaikosa!
Foto: Gazzetta.gr

a prštalo je na sve strane

TAČKA NA JEDNU OD NAJŽEŠĆIH KOŠARKAŠKIH SVAĐA: Pomirili se Željiko Obradović i vlasnik Panatinaikosa!

Košarka -

Fotografija vredna više od 1000 reči! Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos i Željko Obradović pomirili su se uoči turnira koji nosi ime nekadašnjeg vlasnika atinskog kluba i Dimitrisovog oca Pavlosa.

Od kada je Obradović 2012. godine napustio klupu Panatinaikosa do danas, njih dvojica razmenili su više teških reči. Njihova ljubav prema klubu i Pavlosu bila je dovoljna da se zagrle pred ljudima!

Trener Fenerbahče Željko Obradović, isticao je na konferenciji za novinare pred turnir "Pavlos Janakopulos," da je imao sjajan odnos sa bivšim vlasnikom kluba.

"Hvala na pozivu. Za mene lično ovo je veoma posebno jer sam proveo 13 godina sa Pavlosom i njegovom porodicom. Uradio je mnogo za evropsku košarku, a ne samo za Panatinaikos. On me je naučio mnogim stvarima. Govorio je sam o životu, o vrednosti života i stvari koje sam govorio samo sa bliskim osobama. Ne mogu da izrazim osećanja, ali sam veoma srećan što sam ovde", rekao je Obradović i dodao:

foto: Gazzetta.gr

"Upoznao sam Pavlosa 1992. godine. U Jugoslaviji se spremao i počinjao rat, Pavlos i Tanasis koji vole košarku su želeli da pomognu. Svi u Evropi poznaju porodicu, njihovo poštovanje je neverovatno i svako razume koliko znače za košarku. Dovoljno je razmišljati o tome koliko je sjajnih igrača igralo za Panathinaikos. Lako je videti kako je ova porodica promenila košarku. Ponavljam, za mene je privilegija da sam mogao sa Pavlosom da razgovaram o životu, rekao je bivši trener Panatinaikosa.

Kurir sport / Gazzetta.gr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track