POČINJE EVROKUP! Nemci stižu na megdan Zvezdi!
Foto: Starsport©

Tomić optimista

POČINJE EVROKUP! Nemci stižu na megdan Zvezdi!

Košarka -

Crvena zvezda sutra počinje evropsku sezonu utakmicom protiv Ulma u okviru prvog kola Evrokupa (19.00).

Crveno-beli su veliki favoriti u meču sa nemačkim timom i očekuje se da pobedom krenu u pohod na osvajanje ovog takmičenja!

Milan Tomić veruje da će njegovi izabranici da ponove ishod sa početka Aba lige kada su savladali Cibonu, ali se nada da igra neće biti ni približna kao protiv Zagrepčana.

- Početak takmičenja je važan, posebno zbog činjenice da je Evrokup ove godine izuzetno jako i kvalitetno takmičenje. Naš prvi protivnik je ekipa koja je u vrhu nemačke košarke i koja napreduje u svakom segmentu. Zato je važno da odigramo kvalitetno, da naši navijači od kojih očekujemo da budu naš šesti igrač, budu zadovoljni na kraju i prikazanim i rezultatom - poručio je trener Crvene zvezde.

Za Ulm igra Rajan Tompson, bivši igrač Crvene zvezde koga navijači crveno-belih ne pamte po dobrom. Ako bude igrao u dvorani "Aleksandar Nikolić" kao i što je navikao Delije, onda srpski prvak ne mora da brine za konačan ishod. Takođe, dres nemačkog kluba nosi i Patrik Miler, nekadašnji igrač Partizana. Proteklog vikenda Ulm je u okviru prvog kola nemačke lige poražen kao domaćin od Bajerna (kojeg predvodi Dejan Radonjić, bivši Zvezdin trener) sa 83:77.

Grupa A

utorak Crvena zvezda - Ulm 19.00 Galatasaraj - Andora 19.00 sreda Breša - Monako 20.30

Grupa B

utorak Alba - Tofaš 20.00. Gdinja - Lokomotiva Kubanj 20.00 sreda Limož - Cedevita 20.30

Grupa C

utorak

Valensija - Asvel 20.45 sreda Zenit - Turk Telekom 19.00 Trento - Partizan 20.30

Grupa D

utorak Lijetuvos ritas - Unikaha 18.00 sreda Frankfurt - Torino 17.00 Mornar - Uniks 19.00

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track