IGRA IZ ZAGREBA KAO VODILJA: Čanak i Gagić o ciljevima Partizna u Evrokupu
Foto: KK Partizan

crno-beli veruju u sebe

IGRA IZ ZAGREBA KAO VODILJA: Čanak i Gagić o ciljevima Partizna u Evrokupu

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak, uoči starta nove sezone Evrokupa protiv italijanskog Trenta, izjavio je da će ekipa učiniti sve da bude konkurenta za prolazak u Top 16 fazu.

"Još prilikom žreba smo znali da će nas u Evrokupu čekati težak posao. To se i potvrdilo, jer su ekipe u našoj grupi veoma kvalitetne. Ipak, verujem da ćemo u tih 10 utakmica prve faze takmičenja biti konkurentni za prolaz u Top 16. Naš sutrašnji (sreda) rival, ekipa Trenta, ima dobro ukomponovan sastav, kao i trenera koji dugo radi u klubu i ima kontinuitet u radu. Sa naše strane, mi ćemo pokušati da dobro izdanje iz Zagreba protiv Cedevite, naročito iz prvog poluvremena, potvrdimo u Italiji", istakao je Čanak za klupski sajt.

Centar crno-belih Đorđe Gagić takođe veruje u mogućnosti ekipe Partizana.

"Evrokup je iz godine u godinu sve kvalitetnije takmičenje, samim tim se od nas očekuje da budemo na višem nivou. Uz maksimalnu požrtvovanost i angažovanje, verujem da ćemo biti ravnopravan rival svima. Sutra nas očekuje prvi meč, ponovo na gostujućem parketu, ali ja sam ubeđen da smo u stanju da pokažemo i bolju igru nego u Zagrebu i da ćemo napraviti još jedan korak napred", naglasio je Gagić.

Utakmica 1. kola C grupe između Trenta i Partizana igra se u sredu od 20.30 sati.

Kurir sport / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track