PARTIZAN IZAŠAO IZ MODE: Janković dobio primamljivu ponudu iz Španije
Foto: Dado Đilas

OBRT

PARTIZAN IZAŠAO IZ MODE: Janković dobio primamljivu ponudu iz Španije

Košarka -

Košarkaš Stefan Janković koji je u sporu sa Crvenom zvezdom u vezi sa raskidom ugovora dobio je ponudu iz španske Fuenlabrade koja je već stupila u kontakt sa Košarkaškim savezom Srbije kako bi otklonila i poslednju sumnju u vezi sa njegovim statusom.

Janković je dugo bio na meti Partizana i njegov senzacionalni prelazak u tabor najljućeg rivala se spremao gotovo celo leto, tačnije od trenutka kada se košarkaš nije pojavio na prozivci na Malom Kalemegdanu, ali je pre nekoliko nedelja sportski direktor crno-belih Nikola Lončar rekao da klub ne planira dovođenje igrača na poziciji krilnog centra.

Sezona je u međuvremenu počala, a Janković je bez kluba, pa je takva okolnost najviše legla Feunlabradi koji u 25-godišnjem igraču vide šansu za dovođenje i u skaldu sa tim poslali su pismo u Beograd za željom da se transfer što pre realizuje.

Janković je prošlog leta stigao u Zvezdu sa kojom se takmičio u Evroligi i osvojio prevenstvo Srbije, ali i doživeo dva velika poraza - u finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Partizana i ABA lige protiv podgoričke Budućnosti.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track