NOVI DETALJI RASPRAVE DULETA I KIMIJA Vujošević: Jesam vam rekao da ne pravite cirkus oko Brankice? KIMI: Mi smo tako mislili da treba, pogrešili smo! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas/fonet

rasprava

NOVI DETALJI RASPRAVE DULETA I KIMIJA Vujošević: Jesam vam rekao da ne pravite cirkus oko Brankice? KIMI: Mi smo tako mislili da treba, pogrešili smo! (VIDEO)

Košarka -

Strasti oko verbalnog duela košarkaškog trenera Partizana Duška Vujoševića i vođe navijača ovog kluba Miloša Radisavljevića Kimija još se nisu stišale, a o mnogim detaljima se priča u navijačkim krugovima.

Razgovor između trenera i vođe navijača desio se na na promociji knjige "Crno-bela ideologija" u "Domu vojske" gde je centralna figura proslave bio Vujošević.

Legendarni trener je pričao o Partizanu ali je pomenuo neke ne tako blistave momente, pa su jednog trenutka došli i do priče oko skandaloznog skandiranja

sa tribina protiv urednice “Insajdera“ Brankice Stanković na utakmici Partizan – Šahtjor 16. decembra 2009. godine.

Naime, Stankovićeva je napravila TV serijal o kriminalnim aktivnostima navijačkih grupa, uključujući i grupu Alkatraz, čiji je vođa bio Radisavljević.

Nakon toga navijači su otpevali pesmu "Otrovna si kao zmija, proći ćeš k'o Ćuruvija", a sve to je pratilo bacanje gumene lutke po južnoj tribini koja je trebalo da simbolizuje novinarku.

Radisavljević je kasnije osuđen za to pred sudom na godinu i šest meseci, a u medijima je demantovao da je odgovoran za ovaj incident.

Dule Vujošević je tokom razgovora sa Radisavljevićem podsetio vođu navijača da ih je upozoravao da ne treba da prave "cirkus" u vezi sa Brankicom Stanković.

Partizan - Olimpija

Nije Partizan u Trentu ponovio podvig iz Zagreba, ali sada u Pioniru, verovatno pred punim tribinama, čeka Olimpiju i kvota na pobedu s više od 3,5 poena razlike (MH 1) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Olimpija

"Ja sam ti rekao da je napravljena tenzija, da sa ovom Brankicom ne treba da pravite cirkus... jel se sećaš toga? Ja sam te opomenuo, a ti si mimo toga...", rekao je Vujošević kada ga je Radisavljević prekinuo.

"Mi smo tako mislili da treba, pogrešili smo...", rekao je Radisavljević.

Snimak ove rasprave možete videti od 21:52 minuta.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track