JANKOVIĆ SE ŠALI SA CRVENO-BELIMA: Zeza Zvezdu preko Instagrama!
Foto: Dado Đilas

CIRKUS

JANKOVIĆ SE ŠALI SA CRVENO-BELIMA: Zeza Zvezdu preko Instagrama!

Košarka -

Objavama iz Madrida mladi košarkaš navukao na sebe gnev navijača crveno-belih, koji mu odgovaraju na primitivan i vulgaran način.

Španska serija u slučaju Stefana Jankovića dobila je novu epizodu! U ovoj, mladi košarkaš ponovo je preuzeo glavnu ulogu i ušao u, čini se, nepotreban sukob s klubom za koji je doskoro igrao.

Saopštenje Crvene zvezde izgleda da je dobro zabavilo Stefana Jankovića, koji od tada postavlja na Instagram odgovore na iznesene tvrdnje crveno-belih.

- Kad nemaš klub trenutno, pa slaviš slučajno - napisao je Janković aludirajući na saopštenje Zvezde u kojem se u više navrata pominjala upravo reč "slučajno".

Na fotkama su bazen, palačinke, sladoled, sok...

- Samo da javim, evo mene slučajno na bazenu u Madridu - glasila je još jedna Stefanova objava.

Sve to je, izgleda, navuklo gnev navijača prvaka Srbije, koji su zatrpali Jankovićev Instagram sramnim porukama! Gomila uvreda na račun košarkaša i njegove porodice sručila se na njegov profil. Užasan navijački "folklor" koji je sve samo ne normalan.

Na kraju, treba istaći da je u celoj ovoj situaciji najveći gubitnik upravo Janković! Sezona je već uveliko počela, a on i dalje ne igra nigde, tako da, nažalost, i nema nekog razloga za slavlje. Rasplet situacije još se ne nazire, a slučaj se trenutno nalazi u nadležnosti Olimpijskog komiteta Srbije.

Janković je sredinom septembra saopštio da je slobodan igrač, ali su iz Crvene zvezda tada burno reagovali i najavili da će pred OKS, ali i redovnim sudom potražiti pravdu u ovom slučaju.

(Miloš Bjelinić, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track