MORNAR SPREMAN DA SE BRANI NA SVOM TERENU Pavićević: Partizan je odlično otvorio sezonu i igrači sigurno dolaze puni samopouzdanja
Foto: KK MOrnar Media Pro

ABA LIGA

MORNAR SPREMAN DA SE BRANI NA SVOM TERENU Pavićević: Partizan je odlično otvorio sezonu i igrači sigurno dolaze puni samopouzdanja

Košarka -

Trener košarkaša Mornara iz Bara Mihailo Pavićević rekao je da očekuje interesantnu utakmicu protiv Partizana u ABA ligi, bez kalkulacija, i istakao da njegova ekipa nema izbora i da mora da brani svoj teren.

"Mi se za ovaj meč pripremamo kao i za svaki drugi, ali kad u Bar dolaze Crvena zvezda ili Partizan interesovanje publike i medija je daleko veće. Tako je sada, tako je bilo i minulih godina", rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara dočekuju sutra ekipu Partizana u trećem kolu ABA lige.

Ekipa iz Bara je novu sezonu u regionalnom takmičenju počela sa dva poraza, dok je Partizan upisao dve pobede.

"Partizan je renovirao ekipu, startovao je jako dobro, ima velikih ambicija ove godine. Mi smo posle turbulentnog starta, trijumfovali u Torinu i dobili vetar u ledja za nastavak sezone. Na toj igri treba da gradimo optimizam, pogotovo u ABA ligi. Biće to interesantan duel, bez kalkulacija, jer obe ekipe idu na pobedu. Nemamo izbora, moramo da branimo svoj teren", rekao je Pavićević.

Težak meč očekuje i košarkaš Mornara Nemanja Vranješ.

"Partizan je odlično otvorio sezonu i njegovi igrači sigurno dolaze puni samopouzdanja. Mi podižemo nivo igre na svakoj utakmici, što se potvrdilo i u Torinu. Ta pobeda nam mnogo znači. Ne samo da smo prekinuli seriju poraza nego smo dobili i na samopouzdanju pred duel sa crno-belima", rekao je Vranješ.

"Pokušaćemo da pred našim vernim navijačima dodjemo do prve pobede u prvenstvu koja bi nam mnogo značila za nastavak sezone", dodao je Vranješ.

Utakmica se igra sutra od 17.00.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track