MILAN TOMIĆ POSLE UBEDLJIVE POBEDE NAD KRKOM: Odigrali smo meč sa velikom rotacijom, svi su dali doprinos i upisali minutažu!
Foto: Starsport©

SADA SE OKREĆU ANDORI

MILAN TOMIĆ POSLE UBEDLJIVE POBEDE NAD KRKOM: Odigrali smo meč sa velikom rotacijom, svi su dali doprinos i upisali minutažu!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Krku, a trener domaće ekipe Milan Tomić naglasio je da je utakmica bila dobra, ali da se sada okreću meču sa Andorom.

"Odigrali smo utakmicu s velikom rotacijom, s 12 igrača, tako da su svi imali minutažu i dali su doprinos u pobedi. Sada se okrećemo narednoj utakmici protiv Andore", rekao je trener Zvezde.

Dušan Ristić je odlično iskoristio minutažu i dao veliki doprinos u pobedi Crvene zvezde.

Na pitanje da prokomentariše nastup nekadašnjeg studenta Arizone - Milan Tomić je ovoga puta odlučio da bude "škrt" na rečima, pa je uz osmeh na licu kazao samo:

"Odigrao je dobro!".

milan tomić zadovoljan
milan tomić zadovoljanfoto: Starsport©

Gostujući trener Simon Petrov je kazao da je Crvena zvezda bila bolja i da je zasluženo slavila u hali "Aleksandar Nikolić", ali da iz ovog duela nose ipak pozitivno iskustvo.

"Pokazali smo sami sebi da možemo igrati s ovakvim suparnikom, ali trenutno su najbolja ekipa u ABA Ligi. Mislim da smo nešto dobro odradili, ako ništa drugo - mladi su nešto naučili iz ovoga. Naša prva ambicija je da opstanemo u ABA ligi. Mislim da igraju kao ekipa, pametno, neću sad ni da spominjem vrhunske igrače... Deluju već u ranoj fazi sezone kao ekipa i zato su dominantni", rekao je Petrov.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track