CRVENO-BELI MAKSIMALNI U EVROKUPU Igrači Zvezde jednoglasni: Znali smo da je Andora težak protivnik, bili smo spremni na to (KURIR TV)
Foto: Starsport©

ZVEZDA SE PROVUKLA

CRVENO-BELI MAKSIMALNI U EVROKUPU Igrači Zvezde jednoglasni: Znali smo da je Andora težak protivnik, bili smo spremni na to (KURIR TV)

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde i dalje imaju maksimalan učinak ove sezone, pošto su u utakmici 3. kola A grupe Evrokupa savladali Andoru sa 85:79. Crveno-beli posle meča bili su zadovoljni pobedom, ali i svesni da ni jedan protivnik u evropskom takmičenju nije lak rival.

Pred 5.000 gledalaca u dvorani "Aleksandar Nikolić", crveno-bele su predvodili Džo Regland sa 24 poena i osam asistencija i Mohamed Faje sa 18 poena i 11 skokova.

Majkl Odžo postigao je 10, Majk Cirbes osam, a Bili Beron i Ognjen Dobrić po sedam poena.

Kod gostiju David Jelinek ubacio je 18, a Šejn Vitington 13 poena.

Aleksa Radanov je na ovom meču odigrao sjajno i postigao dve ključne trojke u trenucima kada se lomio rezultat. Poverenje trenera Tomića potpuno je opravdao.

"Jako teška utakmica, ekipa Andore je jak i fenomenalan tim. Bilo je očekivano teško ali smo pokušali da ispoštujemo sve što nam je trener rekao. Utakmica se otvorila i dao sam te dve trojke, sve je to normalno. Ima nas dosta, rotiramo se, mi moramo da dajemo sve od sebe i opravdamo trenerovo poverenje. Nemamo pritisak zbog niza od 14 pobeda, idemo utakmicu po utakmicu, ne razmišljamo o tome da li ćemo da pobedimo. Atmosfera u hali je bila malo i neobična u nekom trenucima, publika je bila tiha ali svakako hvala im na podršci", rekao je Radanov posle meča.

FAJE POSLE POBEDE NAD ANDOROM: Znali smo da će biti težak protivnik, bili smo spremni na to! (KURIR TV)

Zvezda u narednom kolu, 24. oktobra, gostuje Breši.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track